Prikbord Beurs 2017 / 2018
Beurs prikbord    Festival prikbord    Concert prikbord    Klik hier om iets op het prikbord te plaatsen    Meer prikborden

Kunst & antiek weekend 26-01-2017

beurs Kunstbeurs 2017

Kunstbeurs van 11:00 tot 18:00 uur.

Kunstbeurs Naarden 2017

Marktstraat 13 1411CX Naarden

Kunstbeurs Noord-Holland

Kunst antiek naarden beurs

Het Kunst & Antiek Weekend opent van 26 t/m 29 januari 2017 voor de 20ste keer haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. Al 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst wordt aangeboden. Tijdens deze 20ste feestelijke editie van de beurs geniet de bezoeker ook dit jaar weer van een hoge kwaliteit moderne, hedendaagse kunst en antiek.Bron: Evenementenvandaag.nl

Beurs bouwplan thuis in wonen 26-01-2017

beurs Bouwbeurs 2017

Bouwbeurs van 14:00 tot 17:00 uur.

Bouwbeurs Assen 2017

De Haar 11 9405TE Assen

Bouwbeurs Drenthe

Beurs bouwen wonen interieur

Ook tijdens de editie in 2017 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de provincie Drenthe.

De beurs is ingedeeld in de verschillende thema’s, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. Deze thema’s zullen makkelijk te vinden zijn aan de hand van verschillende routes. Zo kunt u op de beurs gericht zoeken en heeft u een compleet overzicht wat er op elk themagebied te vinden is.

Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u onze website dus goed in de gaten!Bron: Evenementenvandaag.nl

Boekenbeurs glanerbrug 27-01-2017

beurs Boekenbeurs 2017

Boekenbeurs van 18:00 tot 17:00 uur.

Boekenbeurs Glanerbrug 2017

Sonatestraat 44a 7534XC Glanerbrug

Boekenbeurs Overijssel

Boekenbeurs glanerbrug

25-ste Boekenbeurs Glanerbrug.

Alle vrijwilligers van de Boekenbeurs Glanerbrug zijn alweer druk bezig om ook van de 25-ste editie een succes te maken. Afgelopen jaar zijn er weer duizenden boeken binnengekomen en uit gesorteerd om tijdens deze beurs uitgestald te worden.

Ook dit jaar zijn de goede doelen, met als gemene deler dak -en thuislozen, onveranderd en de gehele opbrengst komt ten goede aan:

- Het kindertehuis Casa do Menino in CampinaGrande te Brazilië.
- De Vincentiusvereniging te Glanerbrug.
- Woongemeenschap de Wonne te Enschede.

Door de sluiting van het dorpshuis in Glanerbrug is de beurs dit jaar op een andere locatie, te weten:

-  Basisschool de Troubadour
   Sonatestraat 44a
   7534 XC Glanerbrug.

De beurs is geopend op de volgende data:

- Vrijdag 27 januari 2017 van 18.00 tot 22.00 uur.
- Zaterdag 28 januari 2017 van 10.00 tot 17.00 uur.
- Zondag 29 januari 2017 van 10.00 tot 17.00 uur.

Boeken zijn altijd welkom. Ons inzamelpunt voor Glanerbrug is Schipholstaat 23, voor een afspraak kunt U bellen met 06-26978109 of 053-4616223.
Meer informatie kunt U vinden op onze vernieuwde website www.boekenbeursglanerbrug.nl 

Wij hopen dit jaar ook weer veel boekenliefhebbers en anders geïnteresseerden te mogen ontvangen tijdens deze 25-ste editie, de toegang tot de beurs is als vanzelfsprekend gratis.Bron: Evenementenvandaag.nl

Modelspoorbeurs 28-01-2017

beurs Modelspoorbeurs 2017

Modelspoorbeurs van 10:00 tot 15:00 uur.

Modelspoorbeurs Hoogeveen 2017

Zuidwoldigerweg 32 7908AD Hoogeveen

Modelspoorbeurs Drenthe

Modelspoorbeurs

Modelspoorbeurs
Hier is alles te vinden wat er voor het uitoefenen van deze hobby benodigd is.
Entree: 3.00 euro Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis. Op zaterdag 28-01-2017Bron: Evenementenvandaag.nl

Sieradenbeurs enschede 28-01-2017

beurs Sieradenbeurs 2017

Sieradenbeurs van 12:00 tot 17:30 uur.

Sieradenbeurs Enschede 2017

Twentehallen Reulver 120 7544RT Enschede

Sieradenbeurs Overijssel

Hobby sieraad kralen beurs siera

SIERADENBEURS IN TWENTEHALLEN.
Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen
Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 wordt voor de 16de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Twentehallen te Enschede.
Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Paraview Paranormaal beurs
In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Bureau View
Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

Overige informatie
Evenement: 16de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 28 & zondag 29 januari 2017
Lokatie: Twentehallen Reulver 120, 7544 RT
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: zie website voor actuele entreeprijzen.
Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl of deelname @ sieradenbeurs.nlBron: Evenementenvandaag.nl

Paraview enschede 28-01-2017

beurs Paranormaalbeurs 2017

Paranormaalbeurs van 12:00 tot 17:30 uur.

Paranormaalbeurs Enschede 2017

Twentehallen Reulver 120 7544RT Enschede

Paranormaalbeurs Overijssel

Paraview spiritueel paranormaal

PARANORMAALBEURS IN TWENTEHALLEN


Op zaterdag 28 en zondag 29 januari zal er voor de 36ste keer in Twentehallen de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 17de Sieradenbeurs aanwezig.

De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.


Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen
Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

Standhouders
Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

Lezingen
Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Sieradenbeurs
Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). Bezoekers van de Paraview mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

Overige informatie
Evenement: 36ste Paranormaalbeurs
Datum: zaterdag 28 & zondag 29 januari 2017
Lokatie: Twentehallen, Reulver 120, 7544 RT
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En Zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Paranormaalbeurs: (inclusief de Sieradenbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Zie kortingsbon op www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij de standhouders.

Voor meer informatie: beurzen @ paraview.nl of www.paraview.nl.Bron: Evenementenvandaag.nl

Tuinidee 2017 16-02-2017

evenement Tuinbeurs 2017

Tuinbeurs van 10:00 tot 18:00 uur.

Tuinbeurs Den bosch 2017

Diezekade 2 Den bosch

Tuinbeurs Noord-Brabant

Den bosch natuur buiten

TuinIdee 25 jaar; het beste voor tuin- en buitenleven op één event!

Kom van 16 t/m 19 februari 2017 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een dag lang genieten, ontdekken, proeven en beleven op hét grootste tuinevent van Nederland. TuinIdee viert dit jaar haar 25-jarig bestaan! Bewonder o.a. de schitterende inspiratie- en trendtuinen zoals het Lentepalet, Krachtige Kalmte, Groen Geluk en de Zwoele Zomerhitte, ontmoet bekende tuinspecialisten in het Tuintheater en bezoek zo’n 250 exposanten met nieuwe collecties, fraaie tuindecoratie en bijzondere planten.

Nieuw zijn TuinIdee Outdoor, met alles voor buitenleven, natuur en recreatie en de Klimaatbestendige Tuin met o.a. aandacht voor watermanagement en duurzaamheid. Op TuinIdee Exclusief vindt u alles voor een luxueuze tuininrichting en op TuinIdee Culinair is alles te vinden voor fijnproevers, met gezonde lekkernijen uit eigen tuin, demonstraties en proeverijen. In het Tuinatelier kunt u persoonlijk advies krijgen over uw tuininrichting en een gratis tuinschets laten maken.

Praktisch
Openingstijden: alle dagen van 10.00 - 18.00 uur en op vrijdag 17 februari zelfs tot 21.00 uur. Toegangsprijs: € 16,50 p.p. aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Via de online voorverkoop (t/m 15 februari 2017) ontvangt u € 4,50 korting p.p.

Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl ook voor de extra voordelige online voorverkoop.Bron: Evenementenvandaag.nl

Tuin&sfeer 16-02-2017

beurs Tuinbeurs 2017

Tuinbeurs van 13:00 tot 17:00 uur.

Tuinbeurs Groningen 2017

Leonard Springerlaan 2 9727KB Groningen

Tuinbeurs Groningen

Tuinbeurs groningen sfeer tuin

Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin&Sfeer van 16 t/m 19 februari 2017 in Martiniplaza Groningen. Hier vindt u veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef!
Nergens in het noorden vindt u zoveel over tuinstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collectie terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Verwen uzelf tijdens de Culinaire Proeverij, ontdek de Eetbare Tuin en snuffel rond op het Tuin- en Woonfestival met mooie hebbedingetjes.
In 2017 staat De Tulp – ‘voorjaarsbloem bij uitstek’ centraal op Tuin&Sfeer. Dit thema zal uitgebreid aan bod komen.

Wilt u uw kennis over tuinieren verbreden? Elke dag zijn er doorlopende lezingen door deskundigen op tuingebied. Schuif aan en laat u inspireren!

Neem altijd een plattegrond of foto van uw tuin mee. Onze specialisten willen u graag van advies voorzien!Bron: Evenementenvandaag.nl

26e boeken- en platenbeurs 18-02-2017

beurs Boekenbeurs 2017

Boekenbeurs van 10:00 tot 17:00 uur.

Boekenbeurs St oedenrode 2017

Laan ten Bogaerde 7 5491GC St oedenrode

Boekenbeurs Noord-Brabant

Boekenbeurs platenbeurs boeken platen

Grote diversiteit aan boeken, lp’s, cd’s, dvd’s, spelen en tijdschriften op de 26e Boeken- en Platenbeurs

In het weekend van 18 en 19 februari 2017 wordt alweer voor de 26e keer de alom bekende boeken- en platenbeurs gehouden in de Odaschool, Laan ten Bogaerde 7 te Sint-Oedenrode. Openingstijden 10.00 tot 17.00 uur.

De entreeprijs bedraagt slechts Eén euro ( inclusief plastic tasje ter waarde van € 0,05). Voor de kinderen, die zelf heerlijk kunnen snuffelen in de vele, vele dozen met jeugdboeken en strips, is het gratis. Op vertoon van de gele flyer ontvangt U gratis een lekkere kop koffie in de gezellige aula van de Odaschool. Deze flyer is o.a. te verkrijgen in Sint-Oedenrode op de bibliotheek, bij de VVV, en Odendael. Ook kunt U de flyer downloaden vanaf de website. Op vertoon van de groene flyer krijgen kinderen gratis een kinderboek op de niet geprijsde afdelingen. Deze flyer wordt uitgedeeld op alle basisscholen van Sint-Oedenrode en is ook te downloaden vanaf de site.

Prima kwaliteit en sortering
Al jaren staat deze beurs bekend om de prima sortering in 30 categorieën, maar zeker ook om haar hoge kwaliteit tegen nog steeds dezelfde lage prijzen. Een groot deel van de meer dan 50.000 boeken gaat de deur uit voor € 1,50 € 1,00 of zelfs € 0,50. Daarnaast vindt U op de geprijsde afdeling de mooiste boeken, zeer aantrekkelijk geprijsd en ook goed gesorteerd. Prachtige fotoboeken over de natuur, architectuur, landen en steden, er is een grote hoeveelheid boeken over W.O. I en II. Vooral de categorieën Brabantica en Kunst zijn ook dit jaar erg goed voorzien, door schenkingen van uitgebreide collecties van verzamelaars en particulieren aan de stichting Behoud Martinuskerk. Bij de geprijsde romans vindt U nu al mooie nieuwe boeken van recente datum en een extra service voor de liefhebbers: men heeft nu ook de ongeprijsde romans op alfabet gesorteerd, dit vergemakkelijkt het zoeken enorm. Bij de afdeling Specials en Snuffeldoos vindt men allerlei soorten, vaak zeer bijzondere en aparte boeken.

Niet alleen boeken
Er zijn vele legpuzzels, gezelschapsspelen, strips, losse tijdschriften - slechts 10 of 50 eurocent per stuk - maar ook complete jaargangen op de beurs aanwezig. Wederom zijn er nieuwe landkaarten van de provincies en nieuwe geschiedenisschoolplaten te koop,.

Muziekafdeling
Het merendeel van de klassieke en populaire lp’s is te koop voor slechts €1, -. Speciale en bijzondere exemplaren kosten slechts enkele euro’s, terwijl de hoeveelheid aangeboden dvd’s en cd’s ook steeds groter wordt. Zelfs voor een pick-up kunt U op de beurs terecht.

Op zondagmiddag 50% korting!
En als extra aanbieding voor onze trouwe bezoekers: vanaf 14.00 uur zondagmiddag hoeft men dit jaar maar de helft van de prijs te betalen voor boeken in de ongeprijsde, maar zelfs ook in de geprijsde categorieën. Deze super korting geldt ook voor de complete muziekafdeling. De cd’s zijn tijdens het hele weekend verlaagd in prijs van €1,50 naar € 1,00. Op zondag speciaal aanbod bij grotere afname.

Voor meer informatie kunt U terecht op de website: www.boeken-en-platenbeurs.nlBron: Evenementenvandaag.nl

26e boeken- en platenbeurs 19-02-2017

beurs Boekenbeurs 2017

Boekenbeurs van 10:00 tot 17:00 uur.

Boekenbeurs St oedenrode 2017

Laan ten Bogaerde 7 5491GC St oedenrode

Boekenbeurs Noord-Brabant

Boekenbeurs platenbeurs boeken platen

Grote diversiteit aan boeken, lp’s, cd’s, dvd’s, spelen en tijdschriften op de 26e Boeken- en Platenbeurs

In het weekend van 18 en 19 februari 2017 wordt alweer voor de 26e keer de alom bekende boeken- en platenbeurs gehouden in de Odaschool, Laan ten Bogaerde 7 te Sint-Oedenrode. Openingstijden 10.00 tot 17.00 uur.

De entreeprijs bedraagt slechts Eén euro ( inclusief plastic tasje ter waarde van € 0,05). Voor de kinderen, die zelf heerlijk kunnen snuffelen in de vele, vele dozen met jeugdboeken en strips, is het gratis. Op vertoon van de gele flyer ontvangt U gratis een lekkere kop koffie in de gezellige aula van de Odaschool. Deze flyer is o.a. te verkrijgen in Sint-Oedenrode op de bibliotheek, bij de VVV, en Odendael. Ook kunt U de flyer downloaden vanaf de website. Op vertoon van de groene flyer krijgen kinderen gratis een kinderboek op de niet geprijsde afdelingen. Deze flyer wordt uitgedeeld op alle basisscholen van Sint-Oedenrode en is ook te downloaden vanaf de site.

Prima kwaliteit en sortering
Al jaren staat deze beurs bekend om de prima sortering in 30 categorieën, maar zeker ook om haar hoge kwaliteit tegen nog steeds dezelfde lage prijzen. Een groot deel van de meer dan 50.000 boeken gaat de deur uit voor € 1,50 € 1,00 of zelfs € 0,50. Daarnaast vindt U op de geprijsde afdeling de mooiste boeken, zeer aantrekkelijk geprijsd en ook goed gesorteerd. Prachtige fotoboeken over de natuur, architectuur, landen en steden, er is een grote hoeveelheid boeken over W.O. I en II. Vooral de categorieën Brabantica en Kunst zijn ook dit jaar erg goed voorzien, door schenkingen van uitgebreide collecties van verzamelaars en particulieren aan de stichting Behoud Martinuskerk. Bij de geprijsde romans vindt U nu al mooie nieuwe boeken van recente datum en een extra service voor de liefhebbers: men heeft nu ook de ongeprijsde romans op alfabet gesorteerd, dit vergemakkelijkt het zoeken enorm. Bij de afdeling Specials en Snuffeldoos vindt men allerlei soorten, vaak zeer bijzondere en aparte boeken.

Niet alleen boeken
Er zijn vele legpuzzels, gezelschapsspelen, strips, losse tijdschriften - slechts 10 of 50 eurocent per stuk - maar ook complete jaargangen op de beurs aanwezig. Wederom zijn er nieuwe landkaarten van de provincies en nieuwe geschiedenisschoolplaten te koop,.

Muziekafdeling
Het merendeel van de klassieke en populaire lp’s is te koop voor slechts €1, -. Speciale en bijzondere exemplaren kosten slechts enkele euro’s, terwijl de hoeveelheid aangeboden dvd’s en cd’s ook steeds groter wordt. Zelfs voor een pick-up kunt U op de beurs terecht.

Op zondagmiddag 50% korting!
En als extra aanbieding voor onze trouwe bezoekers: vanaf 14.00 uur zondagmiddag hoeft men dit jaar maar de helft van de prijs te betalen voor boeken in de ongeprijsde, maar zelfs ook in de geprijsde categorieën. Deze super korting geldt ook voor de complete muziekafdeling. De cd’s zijn tijdens het hele weekend verlaagd in prijs van €1,50 naar € 1,00. Op zondag speciaal aanbod bij grotere afname.

Voor meer informatie kunt U terecht op de website: www.boeken-en-platenbeurs.nlBron: Evenementenvandaag.nl